FAQ

In deze sectie willen we je een antwoord geven op veel voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een mailtje naar info@hcph.be en we kijken hoe we je kunnen helpen. We zijn nog volop aan het werken op dit deel meer vorm te geven. 

1. Inloggen op Twizzit


Om in te loggen op de website "Twizzit" dien je een inlogcode aan te maken, dien je zelf aanvraagt (omwille van privacy redenen). De procedure kan je op deze website vinden onder de rubriek "Informatie/Document/HCPH Login leden" of via deze hyperlink. Twizzit gebruiken we voor onze ledenadministratie, facturatie en nieuwsbrieven.

2. Trainingen aflassen

Bij regenweer gaan alle trainingen door, de bal rolt dan zelfs wat beter. Moesten de weersomstandigheden toch extreem zijn, dan zal dit aan de trainer, coach en teamambassadeur gemeld worden en zij plaatsen dit dan in de Whatsapp groep van jullie team. Trainingsafgelastingen (door noodzaak) proberen we ook via de website aan te kondigen.

3. Clubtenue en webshop

Voor het spelen van wedstrijden is de clubtenue verplicht. Deze bestaat uit een lichtblauwe polo, donkerblauwe short of rokje, en donkerblauwe sokken. Opgelet: teams vanaf U14 hebben ook een uit-tenue nodig. Daarvoor heb je een rood shirt (enkel in de winkel te bestellen) en rode sokken nodig. De wedstrijdtenue kan aangeschaft worden in de winkel van MultiWear of via hun webshop: Phoenix clubcollectie Hoodies met clublogo zijn optioneel en enkel te bestellen in de winkel zelf.

4. Ander sportmateriaal

Voor het overige sportmateriaal zoals stick, schoenen, bitjes, scheenbeschermers kan je bij verschillende winkels terecht. Tijdens de training mag je een eigen sportoutfit dragen. Voor de schoenen: we spelen op kunstgras, dus schoenen met profiel, maar niet met noppen (dus geen voetbalschoenen).


5. Proeflid en definitief lid

 

Als proeflid kan je 3 gratis proeflessen volgen om onze sport uit te proberen. Inschrijving via de Proeflessen is een MUST, je wacht dan ook een mail van proeflid@hcph.be af voor de juiste instructies. Zie ook volgende pagina voor meer info. 

Als je nadien lid wil worden dien je in te schrijven via onze website. Eenmaal de basistechnieken voldoende onder de knie zijn, wordt je door de jeugdcoördinator in een competitieteam geplaatst voor de trainingen. Echte opstart in de competitie hangt van verschillende factoren af, waarover we je graag persoonlijk meer uitleg geven.

Inschrijven als proeflid of volwaardig lid via onze site is verplicht om je beter te kunnen opvolgen, alsook omwille van verzekeringstechnische redenen.

7. Opzegging lidmaatschap

Opzegging dient schriftelijk te gebeuren aan info@hcph.be voor 15 mei. Opzeggingen zijn pas definitief na bevestiging door het secretariaat. Een opzegging die niet tijdelijk is toegekomen, doet het lidmaatschap doorlopen tot het einde van het volgende seizoen.

8. GDPR

Als HOCKEYCLUB PHOENIX zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via het info@hcph.be email adres.

Een ongeluk zit in een klein hoekje.....

Lichamelijke ongevallen
Wanneer je tijdens een training of wedstrijd een sportletsel oploopt, download en print dan dit formulier:Belfius aangifteformulier 'lichamelijke ongevallen' 

Neem dit formulier dan direct mee naar je onderzoek of raadpleging, en laat het door de verantwoordelijke aldaar invullen en ondertekenen.

Ook wanneer je twijfelt of het letsel ernstig genoeg is. Het is veel gemakkelijker om het formulier dan ongebruikt te laten en niet aan onze secretaris te bezorgen, dan nadien nog eens extra met dit formulier langs de dokter te moeten voor de nodige gegevens. 

Je bezorgt vervolgens het ingevulde formulier zo snel mogelijk aan de secretaris, door deze te mailen naar: secretariaat@hcph.be. Men vraagt heel wat persoonlijke gegevens: vul dit allemaal goed in en vergeet het strookje van het ziekenfonds niet, en laat de arts het ook goed invullen!

Burgerlijke aansprakelijkheid
Indien er sprake is van een ongeval tijdens deelname aan een clubactiviteit, op weg naar of van de clubactiviteit, tijdens deelname aan een activiteit buiten clubverband, dan svp het volgende formulier invullen: Belfius aangifteformulier 'Burgerlijke aansprakelijkheid' en mailen naar: secretariaat@hcph.be 

Polis

De volledige polis ter informatie: Belfius Verzekeringspolis Vlaamse Hockeyliga

Meer informatie is ook te raadplegen op de site van Hockey.be: 

https://www.hockey.be/nl/categorie/vhl/documenten-en-reglementen/verzekeringen/

En nu maar hopen dat je dit nooit nodig hebt!!

Phoenix Hoofdsponsors
Phoenix Business Sponsors

Komende events

Voor al je online aankopen ga dan zeker langs 

www.trooper.be/hcphoenix 

en steun onze club!

 

 

Spelregels 2020- 2021

Belgie: KBHB spelregels volwassenen (link)

            Spelregels tabel U14-U19 (link)

             Spelregels tabel U7-U12 (link)

Nederland:KNHB spelregels

Belgie: Indoorspelregels

HC Phoenix: Holenweg 2a Neerpelt         Mail ons