Hier krijg je een antwoord geven op veel voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een mailtje naar info@hcph.be en we kijken hoe we je kunnen helpen.
We zijn nog volop aan het werken op dit deel meer vorm te geven. 

Inloggen op Twizzit

Om in te loggen op "Twizzit" dien je een inlogcode aan te maken, die je zelf aanvraagt (omwille van privacy kunnen wij dit niet doen voor jou). De procedure kan je raadplegen via deze link. Twizzit gebruiken we voor onze ledenadministratie, facturatie en nieuwsbrieven.

Voeg campaigns@twizzit.com toe aan je contactpersonen van je mail, zodat je onze nieuwsbrieven en berichten ontvangt.

 

Proeflid en definitief lid

Als proeflid kan je 3 gratis proeflessen volgen om onze sport uit te proberen. Inschrijving via deze link van proeflessen is een MUST, je wacht dan ook een mail van proeflid@hcph.be af voor de juiste instructies. 
Als je nadien lid wil worden dien je in te schrijven via onze website
Inschrijven als proeflid of volwaardig lid via onze site is verplicht om je beter te kunnen opvolgen, alsook omwille van verzekeringstechnische redenen.

 

Clubtenue en webshop

Voor het spelen van wedstrijden is de clubtenue verplicht. Alle informatie over wat je nodig hebt en waar je jouw tenue aankoopt vind je hier:
Wedstrijdtenue kopen

 

Ander sportmateriaal

Scheenbeschermers en een bitje zijn altijd verplicht tijdens de trainingen en wedstrijden. De trainer/coach/scheidsrechter mag je van het veld sturen als je deze beschermingsmaterialen niet draagt.

Voor sportmateriaal zoals stick, schoenen, bitjes, scheenbeschermers kan je bij verschillende winkels terecht. Tijdens de training mag je een eigen sportoutfit dragen. Voor de schoenen: we spelen op kunstgras, dus schoenen met profiel, maar niet met noppen (dus geen voetbalschoenen).

 

Hockey Belgium app

Iedereen die competitie gaat spelen, dient de app van Hockey Belgium te downloaden om aanwezigheden voor wedstrijden op te geven, wedstrijddata op te volgen, scores in te geven in geval van scheidsrechter beurt, ... De uitleg en handleidingen van de app vind je via deze link.

 

Drillster - scheidsrechterpas

Iedereen vanaf het 2e jaar U14, of vanaf de leeftijd van 13 jaar, zal via Drillster een scheidsrechterpas moeten behalen om verder wedstrijden te kunnen spelen. Dit is belangrijk om de regels grondig te kennen en omdat we spelers vanaf die leeftijd af en toe een wedstrijd laten fluiten.

Ook ouders en andere vrijwilligers die de scheidsrechterregels willen leren om official te worden op onze club, kunnen dit laten weten aan scheids@hcph.be en ook het examen afleggen.
Meer informatie over hoe Drillster werkt en belangrijke informatie over het scheidsrechterexamen vind je op deze pagina.

 

Opzegging lidmaatschap

Stopzetten van je lidmaatschap moet steeds naar het bestuur toe, dus niet mondeling of per berichtje "via via". Meer informatie over de te volgen procedure vind je via deze link: "Hoe lidmaatschap opzeggen"

 

Trainingen aflassen

Bij regenweer gaan alle trainingen door, de bal rolt dan zelfs wat beter. Zijn de (voorspelde) weersomstandigheden toch extreem, dan zal dit aan de trainer, coach en teamambassadeur gemeld worden en zij plaatsen dit dan in de Whatsapp groep van jullie team. Aflassing van training door noodzaak proberen we ook op de website te zetten, maar is niet altijd haalbaar.

 

Sportongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje...
Heb je een sportongeval gehad tijdens een hockeytraining of -wedstrijd? Lees dan hier wat je moet doen bij lichamelijk letsel of burgerlijke aansprakelijkheid.

 

GDPR

Als Hockeyclub Phoenix zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via secretariaat@hcph.be .