Onze club draait volledig op vrijwilligers, die bij ons ook wel Sticky Members genoemd worden. Ze zijn de mensen die ervoor zorgen dat de club samenhangt en we telkens weer dingen voor elkaar krijgen. Omdat we overtuigd zijn dat vele handen het werk lichter maken en omdat er veel verschillende taken zijn binnen onze vereniging, hebben we een aantal vacatures waarvoor we hulp zoeken.

Vacatures

Functie

Korte omschrijving

Ondervoorzitter

Je bent de schakel tussen het dagelijks bestuur en het hoofdbestuur. Zorgt voor een vlotte en goede communicatie tijdens het overleg en leidt de vergadering van het dagelijks bestuur.

G-hockey aanspreekpunt

Je zorgt voor communicatie tussen het G-hockey team en de club, regelt hun inschrijving van enkele tornooien en zorgt voor een warm onthaal van nieuwe leden.

TC leden (Technische commissie)

Je ondersteunt het huidige team. TC zorgt o.a. voor: trainingsschema’s, trainers begeleiden en evalueren, zorgen voor trainingsmateriaal, communicatie met externe trainers,…

Lijncoördinator Funkeys t/m U9

Je volgt het traject van nieuwe leden op, samen met de trainers. Je zorgt dat proefleden de nodige informatie krijgen. Je denkt samen met de andere lijncoördinatoren na over ledenwerving, verbeteringen en oplossingen. Je bent het aanspreekpunt voor de teamambassadeurs van jouw lijn (teams).

Wedstrijdsecretariaat

Je volgt op of alle wedstrijduitslagen zijn ingevoerd op het einde van het weekend. Als dit niet gebeurd, neem je contact op met de coach en scheidsrechter. Je schrijft de nieuwe ploegen in bij de KBHB voor de start van het nieuwe seizoen en zorgt dat alle teams in Twizzit staan.

Scheidsrechter coördinator

Je maakt een planning voor de thuiswedstrijden zodat overal scheidsrechters aanwezig zijn. Je zorgt dat er infoavonden voor scheidsrechters doorgaan op de club. En je regelt de scheidsrechter examens voor alle leden vanaf U14.

Clubhuis verantwoordelijke

Je regelt samen met Marc P. het gebeuren in het clubhuis. Bestellingen plaatsen, met leveranciers overleggen, verhuur van het clubhuis opvolgen, de ouders uitleg geven die achter de toog helpen,…

Hockeykampen
(meerdere personen)

Je organiseert hockeykampen voor onze  jeugd (Paas- en zomervakantie). Zorgt dat de teams op de hoogte zijn en volgt de inschrijvingen op. Trainers zorgen voor het deel op het veld, jij voor de snacks en drinken tussendoor en voor enkele spelletjes als afwisseling.

Klusjesteam

(meerdere personen)

Ben je best wel handig, durf je de handen uit de mouwen te steken als er ergens iets stuk is? Dan ben je zeker welkom in het klusjesteam. De verantwoordelijke voor de accommodatie verzamelt de vragen en verdeelt ze onder het team. Jullie kunnen ook samen aan de slag gaan. Dankzij jullie zijn er geen brokken en stukken op de club.

 

Evenement vrijwilliger

Je vindt het leuk om tijdens een evenement of activiteit je steentje bij te dragen. Een uurtje helpen achter de toog, mensen ontvangen, opbouwen of afbreken, in de keuken helpen, foto’s maken, …

Taak vrijwilliger

Je wil op structurele wijze de club helpen. Door bijvoorbeeld de vuilbakken rond het veld leeg te maken, af en toe de duck-outs poetsen, bardienst in het clubhuis, … Een kleine bijdrage die heel veel waard is!

Multi vrijwilliger

Je ziet het wel zitten om ons op verschillende plaatsen te ondersteunen. Ideeën genoeg!

Algemeen: Sticky Members

 

Er is steeds wel iets te doen waarbij we extra helpende handen kunnen gebruiken. Laat ons zeker weten wat jij leuk vindt om te doen en wij zorgen voor een taakje dat helemaal jouw ding is.

 

Voor meer informatie mag je mailen naar info@hcph.be of spreek gerust Bianca van Schijndel en Els Nouwen aan. Zij zijn onze vrijwilligersverantwoordelijken en geven je graag meer uitleg. Onderaan deze pagina kan je een inschrijvingsformulier vinden waar je jouw contactgegevens en voorkeuren kan achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met jou.


Alvast bedankt voor je hulp! Samen staan we sterk!

Back to basics

Filmpje over hoe het verenigingsleven gezonder te krijgen.