Administratie

Omdat de club, de trainers, de begeleiders en de andere spelers jullie op een vlotte manier kunnen contacteren is het belangrijk om jullie contactgegevens (adres, mail, GSM) up-to-date te houden. Foto opladen is ook wel leuk, zeker in begin als niet iedereen bekend is met namen/gezichten.

Log daarom regelmatig in op de website om je gegevens aan te passen en recent te houden.

Login gegevens kwijt? Vraag ze aan via info@hcph.be of login via je facebook-account.

Sommige ziekenfondsen of werkgevers voorzien een terugbetaling van een gedeelte van de inschrijvingskosten voor sportclubs. Informeer hiernaar bij je ziekenfonds of werkgever.

 

Hier de aanvragen voor seizoen 2023-2024:

 

 

De aanvragen voor afgelopen jaar 2022-2023:

 

Klik op je ziekenfonds om het deels al ingevulde document te downloaden. Deze kun je dan verder invullen en bij je ziekenfonds afgeven.

Wanneer je een ander ziekenfonds hebt, kun je de aanvraag in de brievenbus van de club stoppen (aan de grote poort, bij het veld). 

Belangrijk: Voeg er een aan jezelf geadresseerde en gefrankeerde omslag bij, dan sturen wij alles onmiddellijk terug!

Dit wordt dan zsm verwerkt en via de bijgevoegde envelop aan je terug gezonden, via de secretaris van onze club.

Een ongeluk zit in een klein hoekje.....

Lichamelijke ongevallen
Wanneer je tijdens een training of wedstrijd een sportletsel oploopt, download en print dan dit formulier:Belfius aangifteformulier 'lichamelijke ongevallen' 

Neem dit formulier dan direct mee naar je onderzoek of raadpleging, en laat het door de verantwoordelijke aldaar invullen en ondertekenen.

Ook wanneer je twijfelt of het letsel ernstig genoeg is. Het is veel gemakkelijker om het formulier dan ongebruikt te laten, dan nadien nog eens extra met dit formulier langs de dokter te moeten voor de nodige gegevens. 

De aangifte lichamelijk ongeval dient binnen de 8 dagen na het ongeval naar Belfius (per mail: PCI.aangifte-constat@belins.be) te worden verstuurd samen met het ingevulde medisch getuigschrift. 

Stuur een kopie naar secretariaat@hcph.be, mochten er nog vragen komen zijn we op de hoogte.

Men vraagt heel wat persoonlijke gegevens: vul dit allemaal goed in en vergeet het klevertje van het ziekenfonds niet, en laat de arts het ook goed invullen!

Burgerlijke aansprakelijkheid
Indien er sprake is van een ongeval tijdens deelname aan een clubactiviteit, op weg naar of van de clubactiviteit, tijdens deelname aan een activiteit buiten clubverband, dan svp het volgende formulier invullen: Belfius aangifteformulier 'Burgerlijke aansprakelijkheid' en mailen naar: secretariaat@hcph.be 

Polis

De volledige polis ter informatie: Belfius Verzekeringspolis Vlaamse Hockeyliga

Meer informatie is ook te raadplegen op de site van Hockey.be: 

https://www.hockey.be/nl/categorie/vhl/documenten-en-reglementen/verzekeringen/

En nu maar hopen dat je dit nooit nodig hebt!!

Phoenix Hoofdsponsors
Phoenix Business Sponsors
Komende events
HC Phoenix: Holenweg 2a Neerpelt         Mail ons