Lidmaatschap en facturatie

We gebruiken Twizzit voor alle facturatie (lidgeld, kampen, verhuur clubhuis,...). De factuur zal gemaild worden via noreply@twizzit.com Deze kan je dan downloaden.
Zolang je factuur niet betaald is, zal je niet mogen deelnemen aan trainingen en wedstrijden. We raden je dus aan om het zo snel mogelijk is orde te brengen.

Opzegging van je lidmaatschap dient tijdens het speeljaar te gebeuren via onderstaand formulier, met duidelijke vermelding van de naam van degene die stopt, team en reden. Opzeggingen zijn definitief na bevestiging door het secretariaat. Mondeling opzeggen (aan bijvoorbeeld trainer, coach of teamleden) is niet geldig. Wij kunnen niet uitgaan van aannamens "via via". Heb je het formulier niet ingevuld, dan zal je bij de facturatieperiode, net zoals iedereen, een factuur ontvangen. Bijkomende administratieve kosten kunnen dan in rekening worden gebracht.

Vanaf de periode van 01-04 t/m 01-05 van dat kalenderjaar, zal er een ander formulier op de website staan om je uit te schrijven. We zijn dan volop bezig met de teamindeling van het volgende seizoen.

Bedankt om de juiste richtlijnen na te leven.

HC Phoenix: Holenweg 2a Neerpelt         Mail ons