In deze sectie willen we u bijstaan voor kleinere vragen en problemen die u kunt meemaken op onze club. Doel is om meer ondersteuning te kunnen bieden aan de leden via deze website. Staat uw probleem er niet bij, stuur dan een mailtje naar info@hcph.be en we kijken hoe we u kunnen helpen.

1. Aanloggen op website


Om aan te loggen op de website "My Phoenix" dient u een aanlogcode aan te maken. Deze dient u zelf aan te vragen (omwille van privacy redenen). De procedure kunt u op deze website vinden onder de rubriek "Informatie/Document/ HCPH Login leden" of via deze hyperlink.

2. Trainingstijden

Alle trainingsdagen en uren worden via de website gepubliceerd. Dit kunt u vinden in de rubriek Sportief/Trainingen of via deze link. Trainingsafgelastingen (door noodzaak) zullen ook via de website aangekondigd worden.

3. Clubtenue en webshop

Voor het spelen van wedstrijden is de clubtenue verplicht. Deze bestaat uit een shirt, short/rokje, en kousen. Training en sweaters met clublogo zijn optioneel. De clubtenue kan enkel aangeschaft worden via de webshop op deze site (zie logo van winkelkarretje rechts op deze site of via deze link). Na de bestelling krijg je een bevestiging en een aanvraag tot betaling. Na betaling wordt de levering gepland bij onze sponsor BMW Beliën in Neerpelt. Uw wordt verwittigd als het pakket is aangekomen. Als de leverancier voldoende voorraad heeft dan is de levering binnen de week aanwezig. Eenmaal per jaar orgniseert het jeugdbestuur ook een tweedehandsbeurs omdat de kledij meestal nog niet is versleten tegen de tijd dat de jeugd het ontgroeit is. Ingeval van klachten of retouren kunt u dit doen met volgend emailadres: phoenix@mbpromotion.com.

4. Ander sportmateriaal

Voor het overige sportmateriaal, stick, schoenen, bitjes, scheenbeschermers kunt u terecht bij Verest Sport in Budel (plan). Deze winkel heeft een ruim assortissement aan materiaal. Als Phoenix lid krijg je 10% korting op uw aankopen. Bitjes, scheenbeschermers, stickgrips kunnen ook in het clubhuis aangeschaft worden.

5. Spelregels

Onder de rubriek Sportief/Spelregels vind je de up-to-date regels voor de verschillende jeugdelftallen volgens de Nederlandse regels. Deze kunt u ook in geschreven vorm terugvinden in het clubhuis en technisch lokaal.

 

6. Proeflid en definitief lid

 

Als proeflid kun je via de Hockey Academy de basistechnieken aanleren. Deze Academy vindt plaats op woensdag van 17:30-18:30.  Je kunt driemaal gratis uitproberen of hockey je sport is/wordt. Inschrijving via de Proeflessen is een MUST. Zie ook volgende pagina voor meer info. 

Als je nadien lid wil worden dien je in te schrijven via onze website. Eenmaal de basistechnieken voldoende onder de knie zijn, wordt je door de jeugdcoördinator in een competitieteam geplaatst voor de trainingen. Echte opstart in de competitie gebeurd bij de inschrijving van nieuwe ploegen (begin seizoen, en na herfst en kerst vakantie).

Inschrijven als proeflid of volwaardig lid via onze site is verplicht om je beter te kunnen opvolgen, alsook omwille van verzekeringstechnische redenen.

7. Opzegging lidmaatschap

Opzegging dient schriftelijk te gebeuren aan info@hcph.be voor 15 juni. Opzeggingen zijn pas definitief na bevestiging door het secretariaat. Een opzegging die niet tijdelijk is toegekomen, doet het lidmaatschap doorlopen tot het einde van het volgende seizoen.

8. GDPR

Als HOCKEYCLUB PHOENIX zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via het info@hcph.be email adres.