Een ongeluk zit in een klein hoekje.....

Lichamelijke ongevallen
Wanneer je tijdens een training of wedstrijd een sportletsel oploopt, download en print dan dit formulier:Belfius aangifteformulier 'lichamelijke ongevallen' 

Neem dit formulier dan direct mee naar je onderzoek of raadpleging, en laat het door de verantwoordelijke aldaar invullen en ondertekenen.

Ook wanneer je twijfelt of het letsel ernstig genoeg is. Het is veel gemakkelijker om het formulier dan ongebruikt te laten en niet aan onze secretaris te bezorgen, dan nadien nog eens extra met dit formulier langs de dokter te moeten voor de nodige gegevens. 

Je bezorgt vervolgens het ingevulde formulier zo snel mogelijk aan de secretaris, door deze te mailen naar: secretariaat@hcph.be. Men vraagt heel wat persoonlijke gegevens: vul dit allemaal goed in en vergeet het strookje van het ziekenfonds niet, en laat de arts het ook goed invullen!

Burgerlijke aansprakelijkheid
Indien er sprake is van een ongeval tijdens deelname aan een clubactiviteit, op weg naar of van de clubactiviteit, tijdens deelname aan een activiteit buiten clubverband, dan svp het volgende formulier invullen: Belfius aangifteformulier 'Burgerlijke aansprakelijkheid' en mailen naar: secretariaat@hcph.be 

Polis

De volledige polis ter informatie: Belfius Verzekeringspolis Vlaamse Hockeyliga

Meer informatie is ook te raadplegen op de site van Hockey.be: 

https://www.hockey.be/nl/categorie/vhl/documenten-en-reglementen/verzekeringen/

En nu maar hopen dat je dit nooit nodig hebt!!