Wanneer je tijdens een training of wedstrijd een sportletsel oploopt, download en print dan dit formulier of vraag een geprinte versie op de club aan een verantwoordelijke: VHL Ongevalaangifteformulier.  klik op de rode tekst voor f

Neem dit formulier dan direct mee naar je onderzoek of raadpleging, en laat het door de verantwoordelijke aldaar invullen en ondertekenen.

Ook wanneer je twijfelt of het letsel ernstig genoeg is. Het is veel gemakkelijker om het formulier dan ongebruikt te laten en niet aan onze secretaris te bezorgen, dan nadien nog eens extra met dit formulier langs de dokter te moeten voor de nodige gegevens. 

Je bezorgt vervolgens het ingevulde formulier zo snel mogelijk aan de secretaris (via brievenbus club aan het veld). Men vraagt heel wat persoonlijke gegevens: vul dit allemaal goed in en vergeet het strookje van het ziekenfonds niet, en laat de arts het ook goed invullen!

Wij bezorgen via onze sportfederatie dit formulier aan de verzekeraar die je een persoonlijk dossiernummer zullen toekennen.
Je betaalt en bewaart alle rekeningen (dokters, kine, apotheek, ...) en recupereert zelf het gedeelte dat het ziekenfonds terugbetaalt. Daarna kan je met de attesten die het ziekenfonds je bezorgt, de rest van de gemaakte kosten indienen bij de verzekering.

En nu maar hopen dat je dit allemaal gelezen hebt, maar nooit nodig hebt ...