Wil je een keer proeven van Hockey? Meld je dan aan via onderstaand online formulier. Je hebt dan recht op 3 gratis proeflessen.

Na invullen van het formulier zal je gecontacteerd worden met aanvullende praktische informatie, zoals wie is de trainer, wanneer is de training, ... Je kan pas deelnemen aan een proefles, na contact met onze jeugdverantwoordelijke en afspraak van het startmoment. Zo kunnen we zorgen dat je goed kunnen opvangen en de trainer verwittigen.

Ben je enthousiast, dan zal je verder begeleidt worden om lid te worden. Als lid zal je 1x/week mee trainen als Rookie in je toekomstige team én 1x/week deelnemen aan de techniektraining, om de basistechnieken van het hockey aan te leren. Competitie zal voor jou beginnen bij aanvang van een seizoen, of doorheen het seizoen als nieuwe ploegen ingeschreven worden na de winterstop. Opgelet! Competitiespelen kan pas als je de basisvaardigheden aangeleerd hebt en je op een veilige manier speelt.

Wat heb je nodig voor deze proeflessen:

  • sportkledij (trainingspak of shirt/sweater met short/rokje, lange kousen)
  • sportschoenen, bij voorkeur kunstgras, tennis of loopschoenen. Geen harde noppen of hard profiel, dus geen voetbalschoenen! 
  • als je in het bezit bent van scheenbeschermers, graag meenemen, het is nog geen "must", maar wel sterk aanbevolen.
  • een hockey bitje (kan ook aangekocht worden op de club voor 5 euro)
  • een hockeystick, deze kan je ook lenen tijdens je proeflessen.

Wist je dat... we ook een Trim-team hebben? Dit zijn onze volwassen spelers. Zowel voor beginners als mensen met hockeyervaring. Phoenix is een club waar iedereen welkom is! Schrijf je dus snel in via het formulier.

Veel plezier!