Nieuws
Bondsnieuws

       

Wist je dat je tijdens de Paasvakantie en Zomervakantie ook kan komen hockeyen bij Phoenix?!
Er staan maar liefst 5 verschillende kampen op de agenda dit jaar. 
Aan onze Phoenix kampen hangt zelfs een wedstrijd vast. Benieuwd?

Wij ontvingen het droevig nieuws dat Peter van den Heuvel donderdag is overleden. Peter is de papa van van Amy uit G14-1.

Wij wensen Amy, haar familie en naasten veel sterkte met dit groot verlies.

 

Overlijdensbericht | Sportclub Groessen

 

Bestuur en leden Hockey Club Phoenix

 

Het voorbije jaar hebben we met hockeyclub Phoenix 10 kaarsjes mogen uitblazen. Met trots kijken we terug op wat we in die jaren gerealiseerd hebben. Met een grote groep enthousiaste vrijwilligers die steeds weer hun beste beentje voor zetten.

Bij de start van het nieuwe seizoen hoorde dit jaar ook een spiksplinternieuw tenue dat we recent zijn gaan voorstellen bij onze hoofdsponsor Beliën. Hierbij willen we naast die vele vrijwilligers toch ook een speciaal woord van dank aan al onze sponsors richten. Ook zonder jullie zou onze club niet kunnen blijven bestaan.

Als club zullen we ook de komende periode proberen om op een positieve manier verder te gaan en te groeien samen met alle betrokkenen. Sponsors, bestuur, vrijwilligers en onze leden. Want samen maken we de club.

Hieronder een overzicht van de trainingen voor het seizoen 2022-2023

De keeperstrainingen zullen gecommuniceerd worden via de keerpersapp

De trainingen starten vanaf maandag 22 augustus 2022

Hieronder een overzicht van de sportieve kalender voor het seizoen 2022-2023

Met grote trots kondigen wij aan dat Corneel Nijs (keeper U16B) in het voorjaar geselecteerd is voor het district Blue - U13. Corneel heeft ondertussen al verschillende trainingen afgewerkt en afgelopen weekend heeft hij zijn eerste wedstrijden met het district team gespeeld. Van harte gefeliciteerd!

In september mogen we weer enkele jongens & meisjes van het geboortejaar 2009 afvaardigen naar de selectiedagen en in december mogen we enkele jongens & meisjes van het geboortejaar 2010 afvaardigen naar de selectiedagen.

Wij zijn enorm trots op de prestaties van onze teams in het afgelopen seizoen. Wat een sportiviteit en inzet. Daar mag iedereen fier op zijn.

Dit seizoen zijn er maar liefst 5 teams kampioen geworden! Een dikke proficiat aan U12G-1, U12B-1, U14G-1, U16B-1 en U19G-2 met de behaalde titel. 

Hierbij informeren wij dat Jumbo Sports vanaf heden de website van Hockeypoint heeft overgenomen.

Dit betekent dat je voor al jouw hockeygear vanaf nu terecht kunt op www.jumbosports.com/hockey.

De korting van 4% bij hockeypoint is hiermee komen te vervallen. De club is wel al in gesprek met Jumbo voor nieuwe prijsafspraken. Zodra er meer bekend is, zullen wij dit vermelden op de website.

En voor alle andere online aankopen, vergeet zeker niet om langs Trooper te gaan: https://trooper.be//hcphoenix. Op deze website vinden jullie de grootste online webshops (300 webshops) en tegelijkertijd gaat er een percentje naar de club.

Shop naar hartelust en steun hierbij de club!

 

Een nieuwe lockdown, dus we blijven allemaal weer even veilig in ons kot. Als je Corona-proof je (online) aankopen doet, ga dan zeker langs www.trooper.be/hcphoenix en steun zo Hockey Club Phoenix! Je geeft zelf geen extra cent uit, maar de club krijgt wel een percentje. Krijg jij ook voor al je aankopen de Trooper-reflex? Er staan meer dan 600 shops op Trooper, dus voor ieder wat wils. Let zeker ook op de extra actie van Koffiemarkt in november en verdien in 1 keer €5 extra! Nog vragen of hulp nodig? Via info@hcph.be helpen we je graag verder. 

Een regelmatig gestelde vraag: "Weten Phoenix en Trooper wat ik aankoop en hoe zit het dan met de privacy?" --> Wij kunnen niet zien wat je koopt, discretie is dus verzekerd. We zien enkel de naam van wie de aankopen doet. Dit geeft ons de mogelijkheid om af en toe een leuke win-actie aan Trooper te koppelen. Meer nieuws over onze 1e actie volgt binnenkort!

2 handige tips:

- Zorg dat je jouw e-mailadres opgeeft bij Trooper als je naar de website van de winkel gaat. Dan krijg je een mail met hoeveel jouw aankoop heeft opgebracht en kan je opvolgen of alles in orde is. 
- Als je de Trooper-bot op je pc installeert, dan krijg je van dit robotje telkens een herinnering als je op een site komt die gekoppeld is aan Trooper. Via deze link lukt het snel: https://trooperwebsitepublicfront-testing.azurewebsites.net/nl/trooperbot (Enkel voor deze winkels werkt de Trooper-bot niet: Coolblue, Collect&Go, Bol.com, TakeAway, About You en Smartphonehoesjes. Maar zij tellen wel mee voor ons percentje via Trooper zelf)

- Jouw eigen webshop ook op Trooper? Dat kan! Kijk op de website voor meer informatie.

Alle beetjes helpen en samen kunnen we ervoor zorgen dat Phoenix binnenkort bijvoorbeeld extra materiaal kan aankopen voor tijdens onze trainingen. Meer informatie over de werking van Trooper kun je terug vinden op onze website.

Zorg goed voor elkaar en jezelf, hou het veilig en hopelijk tot snel!

Sportieve groeten,

het Phoenix-teamBeste leden van Hockeyclub Phoenix,                                                                          

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen!

Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ?

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Hockeyclub Phoenix gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?

 1. Je gaat naar onze pagina op Trooper https://trooper.be//hcphoenix.
 2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
 3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
 4. De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.

Extra tip: installeer de Trooper-bot, die geeft je een seintje telkens je op een webshop komt die deelneemt aan de actie.

Nog niet helemaal mee met hoe Trooper werkt? Geen paniek, we leggen het in deze video stap voor stap uit zodat je hélemaal mee bent en geld kan verdienen voor Hockey club Phoenix.


Shop bij meer dan 300 webshops:

 1. Massa’s electronica & veel meer (Coolblue, Krefel, Selection...)
 2. Het meest fantastische speelgoed (Bol.com, Dreamland, Fun, Playmobil, Maxitoys...)
 3. Een leuk weekendje weg (Booking.com, Expedia, Cheaptickets, Centerparcs...)
 4. Mooie kleren (JBC, De Bijenkorf, Torfs, Brantano….)
 5. Een lekker parfum/mooie make-up (ICI Paris XL, Farmaline,...)
 6. Een cadeautje (FonQ, Your Surprise, Tadaaz, Mamzel, Coolgift...)
 7. Het beste eten en drinken (Collect&Go, Takeaway, Lidl, Wijnvoordeel,…)
 8. En nog veel meer…

 

Belangrijk: Trooper werkt goed, maar alleen als wij er ons als leden écht achter smijten en de nodige mond-aan-mond-reclame voeren bij onze familie, vrienden en ook Facebook, Whatsapp, SMS... inschakelen. Trooper zal leven binnen onze club!

Alvast bedankt,

Hockeyclub Phoenix

Nog vragen? Neem zeker contact op met de Trooper-verantwoordelijke van Phoenix: bianca.vanschijndel@hcph.be

Vandaag 24 september werd een nieuw kassasysteem geïnstalleerd in het clubhuis: nog eenvoudiger in gebruik voor de bar vrijwilligers alsook voor leden en sympatisanten; met volledige integratie van Bancontact/Maestro en Payconiq. 

Een gebruikershandleiding werd op onze website opgeladen (onder Informatie / Documenten). Twee A4 printouts worden aan de toog gelegd voor vlugge consultatie.  In geval van vragen, stuur email naar penningmeester@hcph.be. Tijdelijk mag er ook gebeld worden naar 0477/498259 in geval van uiterste nood.  

Meer practische info kan op de website van Twelve gevonden worden.

Success!

Phoenix Hoofdsponsors
Phoenix Business Sponsors

Komende events
Wie is jarig?
31/03
Robbe Vangansewinkel
01/04
Thom Mandervelt
01/04
Senna Raaijmakers
01/04
Amber Peeters
01/04
Janne Domen
02/04
Amber Palmans
02/04
Olivier Van Gompel
02/04
Eloy Vrolix
02/04
Machteld Hermans
03/04
Lenke Vrijsen

Voor al je online aankopen ga dan zeker langs 

www.trooper.be/hcphoenix 

en steun onze club!

 

 

Spelregels 2020- 2021

Belgie: KBHB spelregels volwassenen (link)

            Spelregels tabel U14-U19 (link)

             Spelregels tabel U7-U12 (link)

Nederland:KNHB spelregels

Belgie: Indoorspelregels

Phoenix Post

 

Phoenix You Tube kanaal

Recente foto's
HC Phoenix: Holenweg 2a Neerpelt         Mail ons