Beste ( ouders van ) leden,

Het einde van een mooi hockeyseizoen komt eraan. Nog een paar wedstrijden en dan is het zomervakantie.  We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We hopen natuurlijk dat jullie allemaal zin hebben om te blijven hockeyen! En normaal gesproken zou u dan niks hoeven te doen.

Dit jaar willen we u vragen om aan te geven of u doorgaat of niet. De reden hiervoor is dat we in het verleden op een aantal spelers rekende die helaas toch stopte maar zich niet hadden uitgeschreven. Hierdoor kwamen teams in de problemen die op papier genoeg spelers hadden maar in de praktijk niet. Natuurlijk heel vervelend voor de overige spelers van dat team.

Om dit te voorkomen vragen we u dus dit jaar om aan te geven of u stopt of doorgaat. Dit kan u via twizzit doen middels onderstaande link. Let op! u moet dit voor elk lid afzonderlijk doen. Dus als er in een gezin drie spelers wonen dan moeten zij alle drie aangeven of ze doorgaan. Wanneer u niks aangeeft gaan we ervan uit dat u niet doorgaat en kunnen we bij de teamindeling geen rekening met u houden. Maar als u wilt stoppen zouden we het wel fijner vinden als u dat ook aangeeft.

Inschrijving seizoen 2018-2019 via onderstaande link voor 1 juni 2018:

klik hier

Vanaf volgend jaar koppelen we ook de betaling van de contributie hieraan.

Namens het bestuur

Remco van Grootel

Vice voorzitter