Beste leden van 16 jaar of ouder, coaches en ouders,

Graag wilen wij van jullie weten wie volgend jaar wil gaan deelnemen aan de initiatorcursus van Sport Vlaanderen.

Wat is het?
Je leert om in te staan voor in het initieren van beginnende of recreatieve hockeyers op clubniveau, rekening houdend met ontwikkelingskenmerken van de doelgroep en de ontwikkelingslijn van de hockey. Door sporttechnische en tactische traingssessies te verzorgen. Voor meer informatie: Meer informatie

Kortom, er wordt je geleerd trainingen te verzorgen. Altijd een mooie opleiding om mee te pakken en in te zetten voor onze club!

Wat houdt het praktisch in?
De initiator cursus bestaat uit theorie en praktijk en beslaat ca. 54 uur. Deze uren worden verdeeld over avonden/ weekenden of bijvoorbeeld in de vakantie. Dit gaat nog ingepland worden. 

Wat moet je doen?
Eerst willen wij weten (uiterlijk vrijdag 18 september) of je wilt deelnemen aan de cursus. Dit zodat wij dit kunnen inventariseren en doorgeven aan Sport Vlaanderen. Je kunt je aanmelden middels de volgende link: Inschrijven

Vervolgens dien je een account aan te maken op Sport Vlaanderen:Aanmaken account Sport Vlaanderen. Dat kan nu reeds.

In november kun je je pas inschrijven voor de cursussen. Uiteraard berichten we je hier over. Zodra je je inschrijft dien je de betaling zelf te voldoen. En de rekening dien je in bij de penningmeester. Hierna wordt het cursusgeld terugbetaald.

Doe je mee?
Graag willen we deze week (uiterlijk 18 september) van je horen of je wenste deel te nemen.

Vragen
Indien je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar: stefan.nieuwenhuis@hcph.be 

Wij hopen met veel mensen te gaan deelnemen, dus schrijf je snel in!!!