Met ons Phoenix Business Club concept willen we een platform creeëren waarbij de lokale business community een gemeenschappelijk interesse heeft, dat opgebouwd wordt rond een opkomend top ploegsport in België.  Het internationaal karakter van Phoenix maakt het interessant om contacten te leggen met soortgelijke business clubs in Nederland en België.

Wat is de Phoenix Business Club?

Zoals in elke Business Club, gaat het ook in Phoenix Business Club over networking. En bij ons is dat in onder gelijkgestemden, mensen die stuk voor stuk van hockey houden. Mensen die een warm hart uitdragen naar onze club.

Elk business club lid draagt niet alleen moreel, maar ook financieel een steentje bij in de versterking van het brede sportieve gedeelte van de Phoenix hockeyclub. De lidgelden worden dus enkel aangewend voor de sport; en dat ten gunste van alle teams .

Leuke, interessante activiteiten

Phoenix Business club organiseert minstens 4 keer per jaar leuke, interessante activiteiten. Altijd in een informeel kader, wat perfect pas bij het familiale karakter van hockeyclub Phoenix. Deze activiteiten laten toe om u als sponsors ook kenbaar te maken bij de leden alsook bij de andere sponsors. Deze activiteiten, zoals de Nieuwjaarsreceptie, of de herfst kaas – en wijn degustatie avond, worden aangevuld met 2 professionele gerichte activiteiten met gastsprekers uit de regio, met hedendaagse thema’s, zoals transport problematiek in Noord-Limburg of hoe omgaan met sociale media op het hedendaags internet.

Waarom lid worden?

- U krijgt toegang tot het heterogene relatie-netwerk van Phoenix Business Club

- U kan lid worden van de Phoenix Business Club Linkedin groep

- U geniet per jaar van minstens 4 leuke, interessante activiteiten in informeel kader.

- U kan zakelijke relaties uitnodigen op evenementen van Hockeyclub Phoenix

- U wordt uitgenodigd op speciale evenementen van Phoenix 

- U kan een hockey-clinic organiseren voor uw bedrijf of relaties

- U kan gratis beschikken over het clubhuis (multimedia ingericht) als vergader / seminarie zaal

Lidgeld Phoenix Business Club

Het jaarlijkse lidgeld zit vervat in uw sponsor lidmaatschap (Goud, Zilver, Brons). Een deel van dit lidgeld (amper 20%) wordt geïnvesteerd in de activiteiten van de Business Club; het overgrote gedeelte wordt dus rechtstreeks ter beschikking gesteld van de Hockeyclub Phoenix.

Enkele stelregels

- Op de eerste plaats dragen alle leden een warm hart toe aan de Phoenix Hockeyclub. Ieder lid onderschrijft de vijf. waarden van de club en gaat akkoord met het huisregelement van de business club.

- De Phoenix Business Club streeft naar pluriformiteit onder haar leden. We willen zo de networking mogelijkheden maximaliseren en een breed engagement vanuit de club naar de business club leden bewijzen.

Lid worden

Zie hieronder inschrijvingsformulier om lid te worden van de Phoenix Businessclub

Sponsorprogramma

Zie op volgende link het sponsorprogramma.

In geval van vragen, kunt u een mail, versturen naar: phoenixbusinessclub@hcph.be