Yesss.... we mogen weer de trainingen hervatten! Zoals jullie hebben kunnen lezen in de mail van de TC (d.d.20 mei 2020), gaan de trainingen weer hervatten met ingang van aanstaande maandag. Je hebt als team een 'Corona trainingsmoment'.

Om alles in goede banen te leiden, volgen hierbij de instructies/ maatregelen. Wij willen jullie met klem vragen deze na te leven.

Richtlijnen voor ouders/ spelers
Blijf thuis/ hou je kind ten allen tijde thuis als het zich, of een familielid, niet 100% in orde voelt. Informeer je kind nogmaals over de algemene veiligheids- en hygiënemaatregelen voor die aan de sportactiviteit deelneemt. Je hebt als ouder geen toegang  als toeschouwer, tenzij dat in een specifiek geval noodzakelijk is. Dit dient met de coach op voorhand gecommuniceerd te worden. 
Geef je kind een eigen gevulde drinkbus mee. Flessen en water delen is op dit moment uit de boze. 

Desinfecteer het sportmateriaal? 
De eerste start is het reinigen van materiaal met water en zeep. Reinig het materiaal met een propere vaatdoek en droog het af met een propere huishoudhanddoek. Na afloop van de training herhaal je dit en ledig je de emmer. Dit kan thuis reeds gebeuren. Daarnaast is het aangeraden om het materiaal ook te desinfecteren. Dat doe je door een emmer te vullen met water en een desinfecterend middel. Vervolgens reinig je het materiaal met een propere vaatdoek waarna je dit droogt met een propere huishoudhanddoek. Na afloop van de training herhaal je dit en ledig je de emmer.

Volg de volgende instructies op:

 

En tenslotte dient gezegd te worden dan iedere speler, ouder, trainer en coach zijn eigen verantwoordelijkheid draagt en dit ook jegens anderen doet.

Stay safe!

Het bestuur Hockeyclub Phoenix